Zbiranje plastičnih pokrovčkov

Naše društvo je še »mlado«, zato ne prejemamo sredstev iz javnega proračuna. Vse dejavnosti izvajamo le s pomočjo prostovoljcev in članov. Odvisni smo zgolj od donacij in prihodkov, ki jih pridobimo z zbiranjem odpadnih surovin. Z zbiranjem odpadnih surovin bi  nam pomagali biti še uspešnejši, naše društvo pa bi kvalitetnejše pomagalo osebam z dodatnimi potrebami.

Da bi lahko uresničili naše načrte, potrebujemo tudi vašo pomoč, zato vas prosimo, da nam pomagate pri zbiranju plastičnih pokrovčkov. Vsak zbran pokrovček pripomore k izboljšani kakovosti življenja oseb z dodatnimi potrebami, istočasno pa prispevate k čistejši naravi. Prav vsak pokrovček šteje. Podjetje Dinos nam nudi možnost odkupa plastičnih pokrovčkov, in sicer od prehrambene embalaže, za dobrodelni namen. Zbrane pokrovčke lahko dostavite v katerokoli skladišče Dinosa v Sloveniji (lokacije so objavljene na: https://www.dinos.si/slo/kontakti-in-lokacije). Upamo, da se nam boste pridružili pri zbiranju plastičnih pokrovčkov, in tako našim članom z dodatnimi potrebami polepšali težkih izzivov polno življenje.

Po zbrane pokrovčke pridemo po predhodnem dogovoru tudi sami. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 069652832 ter na elektronskem naslovu info@mavricaizzivov.si.