POVABILO K NAKUPU BOŽIČNIH IZDELKOV

Bližajo se čarobni božično-novoletni prazniki. To je odlična priložnost, ko lahko z drobnimi pozornostmi obdarite svoje bližnje. V društvu Mavrica izzivov smo ustvarjalni vse leto in izdelujemo unikatne izdelke: vreče za steklenice, elastike, senzorne blazinice, balzame za ustnice, obeske, voščilnice …

Prijazno Vas vabimo k nakupu naših izdelkov, saj nam boste z Vašo kupnino pomagali pomagati. Družine otrok, mladostnikov in odraslih z dodatnimi potrebami (dodatnimi, ne posebnimi, saj imamo posebne potrebe čisto vsi ljudje) se vsakodnevno srečujejo z velikimi finančnimi izzivi. Z nakupom plačljivih zdravil, dodatkov, pripomočkov ter z zagotavljanjem dodatnih terapij želijo starši svojim otrokom omogočiti čim boljše osnovne življenjske pogoje. Dodatne potrebe so, na žalost, še vedno tabu tema, ljudje jih najraje ne vidijo in ne slišijo. A so tu in so del našega življenja. Poglejte nas s srcem in spoznali boste ne samo mavrico izzivov, ampak tudi svet neštetih možnosti.

Za vse dodatne informacije smo Vam na voljo na telefonski številki 069 652 832 ter na elektronskem naslovu info@mavricaizzivov.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja