VABILO K NAKUPU VELIKONOČNIH IZDELKOV

Bližajo se velikonočni prazniki, priložnost, ko lahko z drobnimi pozornostmi obdarimo svoje drage ali pa si polepšamo dom. V društvu Mavrica izzivov smo v ta namen pripravili okrasne venčke iz naravnih materialov, torbice oziroma vrečke iz blaga, okrasne steklene kozarce za shranjevanje in voščilnice. Gre za butične izdelke, saj so pri izdelavi sodelovali naši otroci, ki jim dodatne potrebe predstavljajo vrsto ovir. Izdelki so na zalogi, če pa poidejo vsi, jih izdelamo na novo po naročilu.

Vabimo vas k nakupu le-teh, da nam boste z vašo kupnino pomagali pomagati. Družine otrok, mladostnikov in odraslih z dodatnimi potrebami (dodatnimi, ne posebnimi, saj imamo posebne potrebe čisto vsi ljudje) se vsakodnevno srečujejo z velikimi finančnimi izzivi, ko z nakupom plačljivih zdravil, dodatkov, pripomočkov ter z zagotavljanjem dodatnih terapij želijo svojim otrokom omogočiti osnovne življenjske pogoje. Dodatne potrebe so, na žalost, še vedno tabu tema, ljudje jih najraje ne vidijo in ne slišijo. A so tu in so del našega življenja. Poglejte nas s srcem in spoznali boste ne samo mavrico izzivov, ampak tudi svet neštetih možnosti.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 069652832 ter na elektronskem naslovu info@mavricaizzivov.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja