Venček rešilnih bilk

Dragi starši otrok z dodatnimi potrebami,

vabimo vas na mesečna srečanja, ki smo jih poimenovali Venček rešilnih bilk. Gre za sklop predstavitev različnih oblik pomoči, ki nam bodo omogočile, da lažje zadihamo.

Srečanja bomo izvedli preko aplikacije ZOOM. Udeležba je brezplačna.

Življenje z otroki, tako majhnimi, kot velikimi, z dodatnimi potrebami je izziv, ki si ga večina ljudi ne more niti predstavljati. Razmere, povezane z boleznijo COVID-19, so naše vsakodnevne bitke tako zaostrile, da včasih ne vemo, če in kako nam bo uspelo preživeti dan. Skrbi se množijo, pri iskanju rešitev pa se lahko zanesemo samo sami nase, saj smo za državo in družbo nevidni in neslišani.

Ne glede na to, kako hudo nam je, kako nas stiska v želodcu in prsih, ne smemo pozabiti, da smo, poleg naših otrok, seveda, največji junaki, ki nikoli ne obupamo. Iz še tako brezupne situacije vedno najdemo izhod.

Da bi bil naš korak vsaj za odtenek lažji, da bi v naš vsakdan posijal kakšen žarek sonca, ponujamo Venček rešilnih bilk. Enkrat mesečno bi se dobili na virtualnem zmenku, na katerem bi nam strokovnjak z določenega področja, npr. s področja zdrave prehrane, uporabe eteričnih olj, sprostitvenih tehnik itd., svetoval, kako si lahko sami pomagamo, ne da bi za to bilo potrebno iti od doma, hkrati pa ne bo šlo za dodatne finančne zalogaje. Na vsakem druženju boste imeli možnost postaviti vprašanja. V primeru, da se vam je neprijetno izpostavljati, boste s strokovnjakom lahko prišli v stik tudi preko pisnih sporočil.

Pridružite se nam. Morda najdete ravno to, kar potrebujete.

Veselimo se srečanja z vami.

PRVA BILKA VENČKA

DRUGA BILKA VENČKA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja